AutoDrum.com - News

понеделник, 8 февруари 2010 г.

Започна производството на предпродуктовия Mulsanne


Компанията показа първите кадри от трескавата работа, която кипи в новия завод в Крю.

Производството на предсерийния Mulsanne, новия модел на Bentley, започна в новия фирмен център за асемблиране, чиято площ е 7500 кв. м. Компанията вече показа първите снимки. Лъскавото метално скеле, което скоро ще налее плът в новия флагман, се изработва от комбинация от високоякостна стомана и алуминий. Самият процес на производство ще бъде съчетание от ръчен труд и високи технологии. Създаването на предпродуктовия Mulsanne отнема 125 човекочаса. Във фабриката в Крю са вложени милиони паунди.
Солидните колони на Mulsanne без видими панели изглеждат като нещо неизпълнимо за автомобилен производител. Видимо безшевната линия на покрива му, задното крило и багажникът всъщност са постигнати чрез ръчно спояване в централната долна част на D-колоната. Качеството именно на това изпълнение вече е заслужило почетен медал за завода в Крю от Британския институт по метален инженеринг.
За постигането на красивите форми на Mulsanne освен човешката ръка в действие влиза и космическа технология, при която алуминиевият лист се загрява до 500 градуса и след това го превръщат в единна цяла повърхност с помощта на въздушното налягане. Тъй като Bentley се готви да произведе първия автомобил за клиент, екипът от фабриката за асемблиране ще подложи на сериозни тестове първите предпроизводствени каросерии.
Клиентите, поръчали Mulsanne, ще могат да гледат как автомобилите им наливат плът в специално създадена за наблюдения галерия, от купувачите ще могат да следят всеки етап от изграждането на колата. 



Източник: Speed-Press


Bentley Mulsanne Bentley Mulsanne Bentley Mulsanne

0 коментара:

Публикуване на коментар