AutoDrum.com - News

вторник, 9 февруари 2010 г.

BMW Х1 Live Tour представя възможностите на новия BMW X1


Международната програма BMW X1 Live Tour се организира в сътрудничество с К2 и се провежда в повече от 10 европейски държави.

В периода от 4 до 7 февруари 2010 г. над 300 любители на марката BMW имаха възможността да тестват уникалните възможности на новия BMW X1. В рамките на международната програма BMW Х1 Live Tour, която пристигна в България, бяха представени възможностите на най-новия член на Х семейството на BMW. Обиколката се организирана от BMW Group в сътрудничество с К2 и се провежда в повече от 10 европейски държави - Германия, Словакия, Чехия, Словения, Полша, Румъния, България, Швейцария, Франция, Австрия, Италия и др. Тя вече има зад гърба си 7 спирки в 6 страни от Централна и Източна Европа и повече от 5265 км от Дюселдорф, Германия, до Боровец.
В програмата участваха всички дилъри на BMW в България – „Камор Ауто”, София, „М Кар”, Пловдив, „Варна Карс”, Варна, „Бова Кар”, Бургас, и „ВиА Интеркар”, Плевен, както и официалният вносител BMW Group България. Над 300 души, клиенти, любители на марката и журналисти, имаха възможността не само да тестват новия автомобил, но и да изпитат възможностите на най-продаваната система за задвижване на всички колела в премиум сегмента - BMW xDrive. Тестовете включваха различни техники на шофиране под ръководството на професионални инструктори от BMW Driving Training, дрифтинг упражнения и тест по заснежени и заледени трасета. На разположение на участниците бяха автомобили от всичките 10 модела от BMW Серия 3 до флагмана от BMW Серия 7, оборудвани с интелигентната 4х4 система, която подобрява сцеплението и повишава сигурността при всякакви пътни условия.




BMW X1 Live Tour BMW X1 Live Tour BMW X1 Live Tour BMW X1 Live TourBMW X1 Live Tour BMW X1 Live Tour BMW X1 Live Tour BMW X1 Live Tour

Източник: Speed-Press

0 коментара:

Публикуване на коментар