AutoDrum.com - News

понеделник, 7 декември 2009 г.

Autodelta подготвя две нови доработки на Alfa Romeo

Autodelta J4 3,2 C и Autodelta Brera S3,2 Compressore ще дебютират на престижното изложение MPH.

Известната тунинг компания на Alfa Romeo – Autodelta, ще покаже два нови модела на тазгодишното престижно изложение MPH, домакин на което е BBC Top Gear.
Първият модел ще бъде Autodelta J4 3,2 C, базиран на седана 159. Той се задвижва от 3,2-литров V6 агрегат. Благодарение на новия механичен компресор и междинния охладител на сгъстения въздух, Autodelta увеличава мощността на спортния седан до 352 к.с., а максималния въртящ момент до 435 Нм. Модифицирани са също: електрониката на двигателя, шасито и спирачната система, стандартното окачване е заменено с coilover. Също така аеродинамичният пакет е нов.
Вторият модел ще бъде Autodelta Brera S 3,2 Compressore. Двойното предаване е заменено само с предно, като в резултат на това автомобилът е загубил близо 100 кг от общото си тегло. Силовият пакет, за който споменахме при модела Autodelta J4 3.2 C, е използван и при Autodelta Brera S 3.2 Compressore. Тунерите са прибавили нов механичен диференциал с ограничено приплъзване, който работи в комбинация с Q2 електрониката на Brera S за контрол на сцеплението.
Спортното окачване на Prodrive е заменено с Autodelta Sportline, което е много по-подходящо за ежедневна употреба. Окачването coilover позволява твърдостта му да се регулира в рамките на 40 степени, както и просветът да се променя в зависимост от условията на пътната настилка и товара в автомобила.


Източник: Speed-Press

PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket Photobucket

0 коментара:

Публикуване на коментар